Lookie's Boekenhoek
Recensies

De Bijzondere Kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs

Als kind had Jacob al een speciale band met zijn opa Abraham. Die vertelde zijn kleinzoon bizarre verhalen over zijn jeugd in een weeshuis voor bijzondere kinderen. Opa illustreerde zijn verhalen met oude, echt uitziende foto’s.

Jaren later komt de oude Abraham op een gewelddadige manier aan zijn eind. De inmiddels zestienjarige Jacob reist naar een afgelegen eiland voor de kust van Wales, waar hij de ruïne vindt van het tehuis waar zijn opa gewoond heeft. Als Jacob het huis verkent, blijkt dat de jeugdvrienden van Abraham meer dan bijzonder waren. Misschien was er wel een goede reden om hen in afzondering op het eiland te laten wonen. En misschien leven ze nog steeds … Wat volgt, is afwisselend wonderbaarlijk, aandoenlijk en huiveringwekkend.

Related posts

Muse Academy en het Geheim van Helikon van Morgan Blade

Jeroen Dejaegere

De Baby met de Snor van Bridget Heos

Jeroen Dejaegere

Heksenzielen Boek 1 / Krachtig Ontwaken van Maja Vermeulen

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht