Lookie's Boekenhoek
Recensies

De Zilvervos van Joke De Meyer

De zeventienjarige schildknaap Veder woont al heel zijn leven in Arél, hoofdstad van het meest zuidelijk gelegen graafschap in het koninkrijk Esper. Een grote muur rondom de stad ontneemt alle stedelingen de vrijheid. Volgens graaf Alryn een noodzakelijke bescherming tegen de gevaarlijke Sluipers die zich schuilhouden in de vervloekte Fluisterbossen, maar de ontevredenheid onder de bevolking groeit. Wanneer een van de kunstenaars zijn openlijke kritiek op Alryns beleid met zijn leven bekoopt, is dat het begin van een revolutie tegen de machtige Graaf en zijn aanhangers. Het duurt niet lang voordat Veder een zware verantwoordelijkheid draagt en ontdekt dat waarheid en leugen moeilijk uit elkaar te houden zijn. Zeker als een ongezien kwaad de stad teistert en het ene dodelijke slachtoffer na het andere valt.

Related posts

Het Patroon 3 / Eyvére van Dianne Arentsen

Jeroen Dejaegere

Dertiendagh van Maria Postema en Maarten Bruns

Jeroen Dejaegere

Hendrick, de Hollandsche Indiaan van Bianca Mastenbroek

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht