Lookie Blog
Image default
Boek Recensies

Schemerzone van Hilde Vandermeeren

Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen en last heeft van nachtmerries die niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Om haar baan niet te verliezen verzwijgt ze haar aandoening voor haar collega’s. De kliniek waar ze werkt beslaat twee verdiepingen, maar er is nog een derde etage die verbouwd wordt. Bekende personen kunnen die afhuren voor een discrete behandeling buiten de schijnwerpers. De negenjarige dochter van een glamourkoppel komt op die afdeling terecht.

Door een voorval in de kliniek krijgt Kate de sensatiepers achter zich aan. Maar niet alleen de sensatiepers – ook iemand anders. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt.

Related posts

Candy Jar (2018)

Jeroen Dejaegere

William Wenton en de Luridiumdief van Bobby Peers

Jeroen Dejaegere

Wildcards 1 / Het Spel der Spellen van George RR Martin

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht