Lookie Blog
Image default
Wedstrijden

Wedstrijd De Strijd met de Witte Wolf

Ik moet de wolf uit mij zien te krijgen. Ik ben het doden van dieren om te kunnen overleven zat. Ik veeg mijn tranen af en sta op. Weer krijg ik zo’n onheilspellend gevoel, alsof ik in de gaten word gehouden. Ik schakel mijn verscherpt zicht in en staar tussen de bomen door, die inmiddels in een donkere deken gehuld zijn. Ik zie en hoor niets verdachts. In de verte krast een uil. Even lijkt het of er nog iets is, een witte flits. Maar hoe ik ook speur, ik zie het niet meer.

Esther en Jonathan sluiten de trilogie “In de Ban van de Wolf” af in dit razend spannende laatste deel. Vanaf vandaag is dit boek in elke boekenhandel te verkrijgen.

Ben je benieuwd welke avonturen zij dit keer beleven en wil je wel zo’n gratis en gesigneerd exemplaar in je kast laten pronken? Dan krijg je van Lookie en Christine Charliers nu de kans!

Neem snel deel aan onze wedstrijd en misschien komt dit boek binnenkort jouw kant uit.

De verzending gebeurt naar een postpunt. Na afloop van de wedstrijd neemt de redactie contact op met de winnaar voor verder afhandeling van de verzending.

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 6

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 13

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 12

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht