Lookie's Boekenhoek
Boek Recensies

William Wenton en de Luridiumdief van Bobby Peers

William woont met zijn ouders in een slaperig dorpje in Noorwegen. Acht jaar geleden moest zijn familie halsoverkop emigreren en van naam veranderen. Waarom weet hij niet precies, maar één ding weet hij wel: hij is gek op het kraken van codes. En daar is hij zo goed in, dat het hem als twaalfjarige lukt de moeilijkste code ter wereld te kraken.

Die code blijkt echter een lokaas – het is het begin van een groot avontuur dat hem op de spannendste plaatsen brengt, van het hypermoderne Instituut voor Post-Humaan Onderzoek (waar de deuren praten en de robots zingen) tot de geheime gangen onder het metrostelsel van Londen. Daar werd ooit luridium gevonden: een intelligent metaal dat in verkeerde handen levensgevaarlijk kan zijn…

Related posts

De Wolf komt echt niet van Myriam Ouyessad

Jeroen Dejaegere

Een Rimpel in de Tijd van Madeleine L’Engle

Jeroen Dejaegere

H@ck/Het Instituut – Mirjam Mous

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht