Lookie's Boekenhoek
Recensies

William Wenton en de Luridiumdief van Bobby Peers

William woont met zijn ouders in een slaperig dorpje in Noorwegen. Acht jaar geleden moest zijn familie halsoverkop emigreren en van naam veranderen. Waarom weet hij niet precies, maar één ding weet hij wel: hij is gek op het kraken van codes. En daar is hij zo goed in, dat het hem als twaalfjarige lukt de moeilijkste code ter wereld te kraken.

Die code blijkt echter een lokaas – het is het begin van een groot avontuur dat hem op de spannendste plaatsen brengt, van het hypermoderne Instituut voor Post-Humaan Onderzoek (waar de deuren praten en de robots zingen) tot de geheime gangen onder het metrostelsel van Londen. Daar werd ooit luridium gevonden: een intelligent metaal dat in verkeerde handen levensgevaarlijk kan zijn…

Related posts

Adem/Tsunami Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Arlo Finch 1 / De Vuurvallei van John August

Jeroen Dejaegere

Robotoorlog 1 / Geheime Kracht van Rian Visser

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht