Lookie Blog
Image default
Wedstrijden

Wedstrijd 2 Jaar Jacht op het Antiserum

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken …

Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Alsof auteur Christine Charliers met de publicatie van haar derde deel in de trilogie “In de Ban van de Wolf” nog niet genoeg te vieren had, mag ze ook een feestje bouwen voor de tweede verjaardag van haar tweede deel “Jacht op het Antiserum”.

En feesten doe je natuurlijk niet alleen. Daarom heeft Christine beslist om één gelukkige Lookiefan te verblijden met een gesigneerd exemplaar van haar jarige boek.

Wat moet je doen om dit boek in de wacht te slepen? Surf snel naar onze Facebookpagina, daar vind je onze verjaardagspost. Like en deel deze post op je eigen tijdlijn. Op 21 oktober gooien we alle deelnemers in een pot en mag een onschuldige kinderhand 1 winnaar aanduiden die het boek via pakketpost krijgt toegestuurd.

Veel succes.

 

Related posts

Wedstrijd Adem/Ijs van Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 13

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 12

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht