Lookie Blog
Image default
Boek Recensies

Secret Scouts en de Verloren Leonardo

Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort. Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: ‘De Verloren Leonardo?’

Related posts

Wonder Woman (2017)

Jeroen Dejaegere

Een Rimpel in de Tijd van Madeleine L’Engle

Jeroen Dejaegere

Voorlopers van Mirjam Hildebrand

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht