Lookie Blog
Image default
Nieuws Releases

Getal van het Beest van Chris Houtman

Wanneer de Nederlandse televisiemaakster Hannah Soeharl wordt gevraagd om een documentaire te maken over megakerken in de VS, reist zij af naar de plaats Wapkoneta, in de staat Ohio. Hier bracht ze in 2004-2005 een schooljaar door bij een Amerikaans gezin als foreign exchange student. Het goedmoedige dorp van toen is gepolariseerd: voor- en tegenstanders van Donald Trump slaan elkaar nog net niet de hersens in.

Hannah ontmoet haar high school-liefde Rick Hurley, die kampt met PTSS na zijn diensttijd in Irak en Afghanistan. Hij assisteert bij de research voor haar film, waarin zij dubieuze televisiedominees en prosperity preachers wil ontmaskeren. Waarom zijn ze zo enthousiast over de president? Belichaamt Trump de apocalyptische profetie van het Getal van het Beest?

Maar ook: hoeveel kan de wapenindustrie verdienen aan deze opgefokte angst voor de naderende eindtijd?

Dit boek van Chris Houtman verschijnt op 12 oktober bij Karakter Uitgevers.

Titel : Getal van het Beest

Auteur : Chris Houtman

Datum : 12/10/2018

Uitgeverij : Karakter Uitgevers

ISBN : 9789045217512

Prijs : 17,99 EUR

Related posts

Vlaamse stemmen voor Asterix en Het Geheim van de Toverdrank

Jeroen Dejaegere

Hilde Vandermeeren ambassadrice voor Narcolepsie Vlaanderen

Jeroen Dejaegere

Opening : Het Huis van het Spannende Boek

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht