Lookie Blog
Image default
Nieuws

Coverreveal : Adem 2/ IJs van Nico De Braeckeleer

Nog helemaal niet zo lang geleden mocht ik een recensie-exemplaar van “Tsunami” in ontvangst nemen, het eerste deel in de Young Adult-reeks Nico De Braeckeleer. Het boek smaakte in ieder geval naar meer, naar veel meer en het kreeg dan ook terecht een quasi perfecte waardering.

Ondertussen ligt het boek in zowat elke (online) boekenwinkel en zijn ook de eerste stemmen van het grote publiek uitermate positief.

Lees hier mijn recensie na.

Nico wist toen te vertellen dat het tweede deel uit de serie niet eens zo lang op zich zou laten wachten en dus stond ik te trappelen van ongeduld om ook dit vervolgdeel te kunnen doornemen. Niet alleen omwille van de ijzersterke inhoudelijke verhaallijn maar ook voor een groot deel door de wondermooie cover die het boek siert. Zo’n leuke omslag springt in elke etalage onmiddellijk in het oog en nodigt lezers uit om het ter hand te nemen. (En natuurlijk staat dit ook reuzemooi in je eigen boekenkast)

Alsof dat nog niet genoeg was, kan ik op vandaag ook een primeur brengen, door de cover van het tweede deel met het de wereld te delen. die is zo mogelijk nog mooier geworden dan Tsunami en luistert naar de naam “Ijs”.

Deel twee in deze Adem-reeks gaat als volgt :

2165. Skye, Colin, River en Jazz leven in een wereld die hard is getroffen door een serie zware natuurrampen, waardoor alle infrastructuren en samenlevingsvormen op aarde zijn verwoest. De vier jongeren zijn op zoek naar Civitas, naar wat ze hebben gehoord, de enige plek op aarde waar je nog kan leven zoals voor de klimaatverandering.

Het wordt een zware toch door bar, ijskoud winterweer. Een sneeuwstorm dwingt hen onderdak te zoeken in een nederzetting waar een levensgevaarlijk virus is uitgebroken. Wanneer Jazz besmet raakt, wijzigt dat hun plannen op een ingrijpende manier…

En wat nu nog rest is vol spanning uitkijken naar de publicatie van dit spannende vervolgdeel.

 

 

 

 

 

Related posts

Getal van het Beest van Chris Houtman

Jeroen Dejaegere

Vlaamse stemmen voor Asterix en Het Geheim van de Toverdrank

Jeroen Dejaegere

Cadeau gezocht? Dit is een aanrader!

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht