Lookie Blog
Image default
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Boekencollecties

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk bladwijzerpakket in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Mireille Muls, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Welk boek zou volgens jou zeker moeten verfilmd worden? (en is dat nu nog niet). Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Heb je liever een overvolle boekenkast, of eerder een beperkte collectie met zorgvuldig uitgekozen titels?

Related posts

De Vraag op Woensdag – Verfilmingen

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – De Donkere Toren van Stephen King

Jeroen Dejaegere

Vrijdagse Verlangens – De Eeuwige Tijd van Deborah Harkness

Jeroen Dejaegere

4 berichten

Lara van Hardeveld oktober 10, 2018 at 6:06 pm

Zeker een overvolle boekenkast. Ik wil als ik later op mijzelf woon een kamer hebben met alleen maar boeken en een goede leesstoel

Reply
Sabrina oktober 10, 2018 at 6:57 pm

Ik moet het antwoord eigenlijk schuldig blijven, want een overvolle boekenkast met zorgvuldig uitgekozen titels :-).

Reply
Yvonne vogels oktober 10, 2018 at 7:16 pm

Hoe meer boeken hoe beter. Ik heb er echt teveel die ik leuk vind

Reply
Liana oktober 10, 2018 at 7:44 pm

Beiden lijkt me fijn, maar zo’n overvolle boekenkast lijkt me wel héél interessant!

Reply

Plaats een bericht