Lookie Blog
Boek Recensies

Voorlopers van Mirjam Hildebrand

De vijftienjarige Emma voelt zich ‘anders’: ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma’s vader – die ze al ruim twee jaar niet meer heeft gezien – deel uitmaakt van een groep mensen die zich Voorlopers noemen, besluit Emma met haar mee te reizen… Maar eenmaal in het bergdorp in Frankrijk, waar de Voorlopers zich gevestigd hebben, blijkt haar leven nog gecompliceerder te worden.

Is Emma zelf ook een Voorloper? Waarom wil haar vader niet dat ze de Voorlopers helpt?
Wat is er met de ouders van Philana gebeurd? En wie probeert haar in de val te lokken?

Related posts

Wildcards 1 / Het Spel der Spellen van George RR Martin

Jeroen Dejaegere

Wonder Woman (2017)

Jeroen Dejaegere

Flatliners (2017)

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht