Lookie's Boekenhoek
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Boekpersonages

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk bladwijzerpakket in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Yvonne Vogels, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Heb je liever een overvolle boekenkast of eerder een beperkte collectie met zorgvuldig uitgekozen titels? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Met welk boekpersonage zou je graag eens een dagje van plaats ruilen?

Related posts

Vrijdagse Verlangens – Ik Zal Straffen van Steinar Bragi

Jeroen Dejaegere

De Vraag op Woensdag – Verfilmingen

Jeroen Dejaegere

Vrijdagse Verlangens – De Eeuwige Tijd van Deborah Harkness

Jeroen Dejaegere

1 bericht

Lisa Van Overwalle oktober 18, 2018 at 8:03 pm

Ik zou graag een dagje ruilen met Sydney uit Bloodlines want ik heb een grote crush op Adrian.

Reply

Plaats een bericht