Lookie Blog
Boek Recensies

Mara van Sterre Carron

Op een herfstdag wordt het rustige leven van de inwoners van Mechelen opgeschrikt door een moord op een jonge vrouw in een hotel op de Vismarkt. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken, en haar team worden op de zaak gezet. Het bewijsmateriaal wijst al snel in de richting van een minnaar.
Enkele dagen later wordt Kathirah Al Saadi door haar vriendin Sierra Capaldi gruwelijk verminkt aangetroffen. Sierra draagt al zestien jaar een geheim met zich mee, waarvan ze niet had gedacht dat iemand ervan op de hoogte was.

Als er al een bindende factor tussen de slachtoffers is, wat probeert de moordenaar dan duidelijk te maken?
En wie speelt er een duivels spel en verleidt mensen om zich over te geven aan hun driften?

Related posts

The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)

Jeroen Dejaegere

Wildcards 1 / Het Spel der Spellen van George RR Martin

Jeroen Dejaegere

Prooi van Lydia van Houten

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht