Lookie's Boekenhoek
Nieuws

Vlaamse stemmen voor Asterix en Het Geheim van de Toverdrank

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw bioscoopavontuur!

Dylan Haegens, videomaker, filmmaker en acteur op YouTube, spreekt de stem in van Teleferix in de nieuwe grappige familiefilm ‘Asterix, Het Geheim Van De Toverdrank’. Wanneer de druïde Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van het dorp veilig te stellen en zijn kennis over “het geheim van de toverdrank” over te dragen. Hij ontmoet Teleferix, een getalenteerde maar ietwat onnozele jonge Galliër die een grote kans maakt om zijn opvolger te worden waaraan hij het geheim wel durft toe te vertrouwen. Het is de eerste keer dat Dylan zo’n grote rol inspreekt.

Dylan over zijn rol in de nieuwe grappige animatiefilm: “Ik heb het altijd geweldig gevonden om Asterix en Obelix te kijken dus dat ik nu zelf mag meedoen is een droom die uitkomt. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van mijn kijkers, hoe zij het vinden dat ik in deze film mee doe.”

Asterix en Obelix worden ingesproken door de gevestigde waarde Warre Borgmans en Ivan Pecnik.

Over de film

Wanneer de druïde Panoramix ten val komt tijdens het plukken van maretakken besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij het Gallische rijk rond, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kan toevertrouwen.  Panoramix’ rivaal Sulfurix is vastberaden om het geheim te ontrafelen en sluit een pact met de Romeinen…

Ben je benieuwd hoe die film er zal uitzien, dan kan je alvast de trailer bekijken :

Asterix, Het Geheim van de Toverdrank draait vanaf 5 december in de bioscopen.

Related posts

Levende Steden krijgt een LOTR-behandeling

Jeroen Dejaegere

Hilde Vandermeeren ambassadrice voor Narcolepsie Vlaanderen

Jeroen Dejaegere

Cadeau gezocht? Dit is een aanrader!

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht