Lookie Blog
Boek Recensies

Marionet van Daniel Cole

In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…

Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en met het woord LOKAAS in de borst gekerfd.

Terwijl de media-aandacht steeds groter wordt, moet Baxter helpen bij een andere moordzaak. En dan treft ze eenzelfde soort moord aan: nu staat het woord POPPEN op de borst. Voor wie is het lokaas bedoeld, en wie zijn de poppen? Maar nog belangrijker, wie heeft de touwtjes in handen?

Related posts

Schemerzone van Hilde Vandermeeren

Jeroen Dejaegere

Nevermoor 1/Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend

Jeroen Dejaegere

Flatliners (2017)

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht