Lookie's Boekenhoek
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Teleurstellende boeken

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk bladwijzerpakket in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Lisa Van Overwalle, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Met welk boekpersonage zou je graag eens een dagje van plaats ruilen? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Lees je alle boeken volledig uit, of durf je een titel aan de kant leggen als die halverwege teleurstelt?

Related posts

De Vraag op Woensdag – Leesvolgorde

Jeroen Dejaegere

Vrijdagse Verlangens – Godsgraf van Jay Kristoff

Jeroen Dejaegere

Cadeau gezocht? Dit is een aanrader!

Jeroen Dejaegere

2 berichten

Samantha Scherps oktober 24, 2018 at 7:15 pm

Ik heb wel al eens een boek aan de kant gelegd, ja! Ik geef het wel altijd een kans: ik lees zeker 100 pagina’s. Als ik het dan nog steeds niet goed vind, gaat het weg.

Reply
Anja Smulders oktober 25, 2018 at 2:53 pm

Ja hoor, als ik een boek echt niet vind pakken en er niet in kom, leg ik het aan de kant, soms gebeurt het dat ik het na een tijdje weer oppak om te kijken of het dan wel aanslaat, lezen moet ontspannend zijn en geen inspanning of ergernis, en er is zo veel om te lezen.

Reply

Plaats een bericht