Lookie Blog
Boek Recensies

Nevermoor 1/Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend

Morrigan Crow is vervloekt. Ze is geboren op Avondstond, de onfortuinlijkste dag om geboren te worden. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag.

Maar het loopt allemaal anders…

Vlak voor haar elfde verjaardag wordt ze ontvoerd door Jupiter North, die haar meeneemt naar de magische stad Nevermoor. Daar moet Morrigan strijden voor een plek in het Wondergenootschap. Haar concurrenten zijn honderden andere kinderen die allemaal een bijzonder talent hebben. Morrigan, die nergens in uitblinkt, zal een manier moeten vinden om alle proeven te doorstaan. En dan ontdekt ze ook wat Jupiter al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden…

Related posts

Voorlopers van Mirjam Hildebrand

Jeroen Dejaegere

Truth or Dance van Chinouk Thijssen

Jeroen Dejaegere

Prooi van Lydia van Houten

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht