Lookie Blog
Boek Recensies

Spoorloos van Salla Simukka

Dit verhaal speelt zich af in de nabije toekomst. Emmi is vijftien en heeft het gevoel nergens bij te horen. Op school heeft ze zich niet echt kunnen profileren. Thuis is er weinig aandacht voor haar. Ze heeft geen vrienden en besluit weg te lopen.

Na korte tijd keert ze terug. Dan blijkt dat er niemand meer is bij haar thuis, noch in de straat. De hele stad is leeg. Het internet doet het niet en de telefoon werkt niet meer. Na enkele dagen eenzaam rondtrekken ontmoet ze Onerva, die ook dacht helemaal alleen op de wereld te zijn. Ze worden vrienden. Dan ontmoeten ze Atro, een jongen van achttien en een beetje een filosoof.

Related posts

Schemerzone van Hilde Vandermeeren

Jeroen Dejaegere

Adem/Ijs van Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Doodgewoon van Carla Scheepstra

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht