Lookie's Boekenhoek
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Vervolgdelen

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk boek in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Anja Smulders, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Lees je alle boeken volledig uit, of durf je een titel aan de kant leggen als die halverwege teleurstelt? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

van Welk op zichzelf staand boek zou je graag een vervolgdeel zien verschijnen?

Related posts

Currently Reading

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – Stormbreaker van Anthony Horowitz

Jeroen Dejaegere

Vrijdagse Verlangens – De Gouden Toren van Cassandra Clare en Holly Black

Jeroen Dejaegere

3 berichten

Hasso Hofstede oktober 31, 2018 at 9:06 pm

1897 van Terrence Lauerhohn

Reply
Petra oktober 31, 2018 at 9:58 pm

Wow, dit is moeilijk… ik besef bij deze hoeveel series ik lees. Pride & Prejudice dan maar!

Reply
Kim oktober 31, 2018 at 10:00 pm

Oh dat weet ik wel. Het boek Ontworteld van Naomi Novik. Dit prachtige boek voelde niet af, maar was wel af?!?
Dus als ze ooit nog een vervolg schrijft ga ik huilen van geluk <3

Reply

Plaats een bericht