Lookie's Boekenhoek
Jeugd Recensies

De Tovenaars van Ooit van Cressida Cowell

De Tovenaars van Ooit is het eerste deel van de langverwachte nieuwe serie van Cressida Cowell, auteur van de internationale bestsellerreeks How to Train your Dragon (Hoe tem je een draak).

Xar is de jongste zoon van de koning van de Tovenaars en de enige van zijn stam zonder magie. Wanneer hij erachter komt dat Wens, de rebelse dochter van de koningin van de Krijgers, een magisch object verborgen houdt, heeft Xar er alles voor over om dat in handen te krijgen. Maar de Tovenaars en Krijgers leven al jarenlang op voet van oorlog met elkaar. En dan loert er ook nog een ander gevaar: de zwarte magie van de heksen – waarvan werd aangenomen dat die was verdwenen – is teruggekeerd…

Related posts

De Groepering van Astrid Witte

Jeroen Dejaegere

De Dysasters – P.C. Cast en Kristin Cast

Jeroen Dejaegere

Kip Zonder Kop! van Moniek Vermeulen en Maarten Zerelik

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht