Lookie's Boekenhoek
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Beschrijf jezelf

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Ook deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk boek in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Kim Velema, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Van welk op zichzelf staand boek zou je graag een vervolgdeel zien verschijnen? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Kan je jezelf beschrijven aan de hand van twee of meer boektitels?

Related posts

Maandagse Mijmeringen – De Duivelsverzen van Salman Rushdie

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – De Trein der Traagheid van Johan Daisne

Jeroen Dejaegere

Vrijdagse Verlangens – De Kaart der Dagen van Ransom Riggs

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht