Lookie Blog
Image default
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Leesvolgorde

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Ook deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk boek in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Samantha Scherps, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Kan je jezelf beschrijven aan de hand van twee of meer boektitels? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Lees je boeken in de volgorde waarin je ze aankocht, of hanteer je een andere methode?

Related posts

De Vraag op Woensdag – Boekencollecties

Jeroen Dejaegere

De Vraag op Woensdag – Favoriete Leesplek

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – De Duivelsverzen van Salman Rushdie

Jeroen Dejaegere

5 berichten

Buseyne Juanita november 14, 2018 at 8:40 pm

Ik heb een stapeltje nog te lezen boeken, ik leg ze in volgorde van aankoop, maar af en toe heb ik een voorkruipertje. Een beetje afhankelijk van welk genre ik zin heb om te lezen dat moment.

Reply
Samantha Scherps november 14, 2018 at 8:47 pm

Bij mij is dat erg wisselend… Ik heb boeken die al 4 jaar ongelezen in de kast liggen, terwijl ik andere boeken direct ga lezen na aankoop! Bij mij is het erg afhankelijk van mijn ‘goesting’ op het moment. Soms (zoals nu) heb ik het erg druk en wil ik vooral ontspannende boeken lezen, bijvoorbeeld jeugdboeken. Op andere momenten heb ik liever een stevige portie literatuur.

Reply
Wijna Wagenaar november 14, 2018 at 10:21 pm

Ik lees net waar ik op dat moment zin in heb , heb geen volgorde .
Tenzij het van de bibliotheek is , dan moet ik de volgorde aanhouden ivm leentijd

Reply
Lyda van den Bos november 15, 2018 at 1:53 pm

Mijn ntl boeken liggen op een stapel, dus dan pak ik de bovenste. Soms kruipt er echter een boek voor, blijkbaar wil ’t dan wel érg graag gelezen worden!

Reply
Lej november 15, 2018 at 11:28 pm

Ik heb in niks een regelmaat, niet eens een dag- en nachtritme of voedingspatroon dus ook bij m’n boeken zit niks structuur of regelmaat. Ik kies echt lukraak mijn fysiek boek, e-boek en luisterboek uit, ongeacht hoeveel ik er op dat moment al bezig ben. Zo ben ik ondertussen 4 e-boeken, 2 fysieke boeken en 3 tot 6 luisterboeken door elkaar bezig
Ik ben gewoon te nieuwsgierig naar al die verhalen om het bij 1 boek te houden en in volgorde van aankopen lezen is te beperkt voor mij. Al zijn het nu echt wel teveel boeken door elkaar, ik ga zet och proberen terug te schroeven naar max. 10 in totaal

Reply

Plaats een bericht