Lookie Blog
Boek Recensies

Zielenmenners van Terrence Lauerhohn

De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong. Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk ‘schatdrager’ betekent. Hij draagt inderdaad een grote schat, de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze wereld is onder meer via een waterbron te bereiken.

Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee seriemoordenaars die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te bezitten. Suzan is vastbesloten om de waarheid over deze twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven. … Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

Related posts

Héél veel knuffels haken van Dendennis

Jeroen Dejaegere

Voorlopers van Mirjam Hildebrand

Jeroen Dejaegere

Wildcards 1 / Het Spel der Spellen van George RR Martin

Jeroen Dejaegere

1 bericht

Marilyn Coene November 20, 2018 at 10:40 pm

Mooie recensie, hiermee weet ik waar ik mij aan kan verwachten en nu wil ik deze zeker lezen.

Reply

Plaats een bericht