Lookie Blog
Image default
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Favoriete Leesplek

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Ook deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk boek in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Lej Bus, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Kan je jezelf beschrijven aan de hand van twee of meer boektitels? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Kan je altijd en overal lezen of

wat is je favoriete leesplekje?

Related posts

Vrijdagse Verlangens – De Eeuwige Tijd van Deborah Harkness

Jeroen Dejaegere

Currently Reading

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – Stormbreaker van Anthony Horowitz

Jeroen Dejaegere

4 berichten

Helena november 21, 2018 at 6:55 pm

Ik lees liggend in de zetel meestal onder een fleeceke

Reply
Marijke november 21, 2018 at 9:19 pm

Ik kan overal lezen, eens ik in een boek zit hoor ik toch niets meer van de omgeving. Mijn favoriete leesplezier verschilt doorheen het jaar. In de zomer lees ik het liefst buiten in de tuin met m’n e-reader, daar schittert de zon niet te fel op. Op regendagen is het zalig om een gewoon boek te lezen bij het raam. Telkens je opkijkt, zie je buiten alles koud en nat. Terwijl jij lekker droog binnen zit. En tijdens koude winterdagen lees ik het liefst s’avonds in mijn warme bed. Gezellig nog wat lezen terwijl het stil en rustig wordt in huis.

Reply
muls mireille november 21, 2018 at 9:50 pm

mijn favoriete leesplekje is mijn hoekje in de zetel met een fleecedekentje, een stapel kussens en een warme chocomelk en het belangrijkste een heel mooi boek

Reply
Danielle november 22, 2018 at 12:33 am

Aangezien ik mijn boeken via mijn telefoon lees heb ik altijd toegang tot mijn boeken zo lees ik dus ook overal van toilet tot in bed, met uitzondering van de douche want daar kan mijn telefoon niet zo goed tegen 🙂

Reply

Plaats een bericht