Lookie Blog
Boek Recensies

Arlo Finch 1/De Vuurvallei van John August

Arlo Finch verhuist met zijn moeder en zus naar Pine Mountain, Colorado. Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat in het kleine stadje, waar hij meteen de aandacht trekt van duistere en oeroude krachten. Eerst denkt hij dat de vreemde gebeurtenissen die hem overkomen te maken hebben met de Rangersclub, waar hij zich bij heeft aangesloten. Deze scoutingclub gebruikt wilde magie uit de mysterieuze Lange Wouden. Maar al snel raakt hij verzeild in een gevaarlijk avontuur dat de Rangersbeloften van trouw, moed, vriendelijkheid en waarheid tot het uiterste toe op de proef stellen…

Related posts

Muse Academy en het Geheim van Helikon van Morgan Blade

Jeroen Dejaegere

Flatliners (2017)

Jeroen Dejaegere

De Bijzondere Kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs

Jeroen Dejaegere

1 bericht

Mireille Muls November 27, 2018 at 8:54 pm

lijkt me een prachtig verhaal

Reply

Plaats een bericht