Lookie Blog
Image default
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Gelezen Boeken

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Ook deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk boek in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Allegaert Helena, jij bent de winnaar van onze weekvraag : Kan je altijd en overal lezen of wat is je favoriete leesplekje? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Wat doe jij met al die boeken die je hebt gelezen?

Related posts

Vrijdagse Verlangens – Godsgraf van Jay Kristoff

Jeroen Dejaegere

De Vraag op Woensdag – Teleurstellende boeken

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – Mijn naam is Lestat van Anne Rice

Jeroen Dejaegere

9 berichten

Samantha Scherps november 28, 2018 at 9:11 pm

Bijhouden natuurlijk! Ik heb ondertussen al een mooie verzameling. Alleen boeken die ik niet zo goed vond, doe ik weg…

Reply
Astrid Van Holderbeke november 28, 2018 at 9:17 pm

Uitlenen aan vrienden en vriendinnen, doorgeven aan mijn kinderen (als de boeken al voor hun leeftijd geschikt zijn), en daarna bijhouden….want wie weet wil ik ze binnen enkele jaren nog eens opnieuw lezen.

Reply
Gitte november 28, 2018 at 9:25 pm

Ik geef ze weg als zwerfboek. Ik registreer ze op bookcrossing.com waar je een uniek nummer krijgt voor je boek. Dat nummer schrijf/kleef ik in het boek met een beetje uitleg over bookcrossing en laat het vrij. Als iemand het boek vindt kan die persoon met het nummer een berichtje nalaten, zelfs zonder dat hij daar lid voor moet worden. (En ik krijg kan dat bericht dan lezen.) Elke keer ik zo’n bericht binnen krijg, spring ik een gat in de lucht. Weer één van mijn oude boeken die iemand anders gelukkig heeft gemaakt. Topgevoel!

Reply
Marijke november 28, 2018 at 11:28 pm

Bijhouden natuurlijk!! Zodat ik mijn favoriete stukjes kan herlezen. Ik Leen soms ook boeken aan vrienden of familie. Boeken die ik niet meer ga herlezen, verstop ik voor de boekenjagers, misschien is de vinder wel grote fan van die boeken.

Reply
Ria Davelaar november 29, 2018 at 5:58 am

Mooie boeken die bewaar ik. De wat mindere die geef ik aan de kringloopwinkel.

Reply
Jeannie november 29, 2018 at 11:50 pm

Tegenwoordig neem ik ze mee voor de ruilbibliotheek in het verzorgingshuis waar mijn moeder woont.

Reply
Marilyn Coene november 30, 2018 at 12:04 am

Ik lees heel snel waardoor ik ook snel vergeet waarover het boek gaat en ik koop enkel boeken waarvan ik weet dat ik ze nog vaak ga lezen. Maar toch heb ook ik een aantal boeken die ik niet meer lees…….. hele oude boeken geef ik weg aan vrienden of boekenjagers of minder bedeelde mensen (deze boeken zijn nog niets aan alleen pagina’s zijn geel) …….. maar de boeken die nog als nieuw zijn want ik ben zuinig op mijn boeken, die ga ik wel te koop aanbieden.

Reply
Marleen Biesmans november 30, 2018 at 1:12 am

Ik bewaar ze thuis !
Ik ga ze misschien verkopen want zijn als nieuw !!!

Reply
Jan van den Berg november 30, 2018 at 1:19 pm

Ik bewaar alle boeken die ik heb gelezen. Eens per tien jaar of zo loop ik mijn boekenkasten na om te zien of er boeken tussen staan die ik echt nooit meer zal lezen. Die gaan dan naar een boekenmarkt of kringloopwinkel.

Reply

Plaats een bericht