Lookie Blog
Image default
Blog Vrijdagse Verlangens

Vrijdagse Verlangens – Aartsrivaal van Marissa Meyer

Op vrijdag sta ik voortaan graag even stil bij boeken die binnenkort zullen verschijnen en die op één of andere manier mijn aandacht hebben getrokken. Over alle genres heen zijn er wel een aantal boeken die door hun cover of korte inhoud in het oog springen, of gewoon titels die omwille van de hype of bekende schrijvers op de tbr-lijst komen te staan.

Op deze laatste dag van de maand november, schuif ik graag een boek naar voor van een schrijfster die bij het Young Adult publiek helemaal geen introductie meer behoeft. Met haar Lunar Chronicles wist ze al jong en oud te bekoren en veroverde ze de wereld. Ondertussen is het al van december 2017 geleden dat ze haar fans trakteerde op het eerste deel in de nieuwe reeks Renegades. En nu netjes een jaar later, kunnen we reikhalzend uitkijken naar het vervolg.

Fans van superheldenfilms en -series zullen deze boeken zeker weten te smaken.

Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie.

Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort ze bij de Rebellen, de geliefde groep superhelden die heerst over Gatlon City. Maar als Nachtmerrie hoort ze bij de Anarchisten, de groep superschurken die vastbesloten is de Rebellen te vernietigen. Als Nova begint ze steeds meer te voelen voor Adrian, ondanks dat hij de zoon is van haar gezworen vijanden.

De lijn tussen goed en kwaad wordt dankzij toenemende criminaliteit, geheime wapens en conflicterende missies steeds onduidelijker. Nova en Adrian weten maar één ding zeker: dat te veel macht het einde kan betekenen voor hun stad en de wereld zoals ze die kennen.

Aartsrivaal/Renegades 2 van Marissa Meyer wordt uitgebracht door uitgeverij Blossom Books en is vanaf 19 december 2018 in elke boekhandel te ontdekken.

Related posts

De Vraag op Woensdag – Vervolgdelen

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – De Regelaars van Richard Bachman

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – Stormbreaker van Anthony Horowitz

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht