Lookie Blog
Blog De Vraag op Woensdag

De Vraag op Woensdag – Aantallen

Op woensdag nemen we heel even wat gas terug om de week te breken en leg ik jullie graag elke week een vraag voor. Natuurlijk doe ik dat niet zomaar en zet ik er met veel plezier iets tegenover : Ook deze week, gaan we even zondigen tegen onze opzet van de normale woensdagen. Ik ga niet zomaar een bladwijzerpakket te grabbel gooien, maar…. Uit alle antwoorden kies ik namelijk één iemand uit die een leuk bladwijzerpakket in de wacht sleept.

Wat moet je doen?

Heel makkelijk : plaats een antwoord op onze wekelijkse vraag onder dit artikel of op onze facebookpagina en als jij door een onschuldige kinderhand als gelukkige wordt verkozen, dan zal je jouw naam terugvinden op onze volgende wekelijkse vraag.

De Winnaar van vorige week :

Proficiat aan Sanne (lespoix), jij bent de winnaar van onze weekvraag : Welke auteur (dood of levend) zou je graag eens ontmoeten? Stuur je ons even een berichtje met je adresgegevens en postpunt naar keuze op Lookieredactie(@)gmail(dot)com, dan zorg ik ervoor dat het pakket snel je richting uitkomt.

De vraag van deze week :

Hoeveel boeken staan er in jouw boekenkast te pronken en welke is je favoriet?

Related posts

Maandagse Mijmeringen – De Donkere Toren van Stephen King

Jeroen Dejaegere

De Vraag op Woensdag – Verfilmingen

Jeroen Dejaegere

Maandagse Mijmeringen – De Trein der Traagheid van Johan Daisne

Jeroen Dejaegere

2 berichten

glenn herssens januari 7, 2019 at 7:02 pm

27 en suzanne vermeer met ijskoud 🙂

Reply
nicole Mommaerts januari 14, 2019 at 2:02 pm

veel te veel, maar mijn lieveling is toch de reeks van J.M. Auel : De stem van de Holenbeer

Reply

Plaats een bericht