Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 2

De Kerstvakantie is begonnen en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer helpen verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans

Vandaag mogen we het tweede pakket voorstellen met dank aan Kosmos Uitgevers.

Dit is het eerste Nederlandstalige boek, geschreven door Debs Wild en Malcom Croft, over de Britse band Coldplay, die in 2000 wereldwijd doorbrak met het nummer Yellow en is uitgegroeid tot een van de populairste rockformaties ooit.

Coldplay – Life in Technicolor is het schitterende relaas van de glorieuze geschiedenis van de band – van de tijd voor Parachutes tot het einde van hun fenomenale A Head Full of Dreams-tour. Met nooit eerder vertoonde foto’s, exclusief interviewmateriaal en handgeschreven notities en schetsen voor albumhoesjes. Een must voor elke fan.

Coldplay – Life in Technicolor is vanaf nu verkrijgbaar bij elke (online) boekenwinkel en wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers

Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 1

Jeroen Dejaegere

Wedstrijd De Strijd met de Witte Wolf

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 12

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht