Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 5

De Kerstvakantie is begonnen en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer helpen verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans.

Vandaag mogen we onze vijfde wedstrijdpakket voorstellen : Vuur en Bloed van George RR Martin, met dank aan uitgeverij Luitingh-Sijthoff.

Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros uit de boeken van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin.

Driehonderd jaar voordat Het Lied van IJs en Vuur begon veroverde Aegon Targaryen met zijn zussen-gemalinnen en hun drie draken het continent Westeros. Meer dan 280 jaar hielden zijn nakomelingen de heerschappij in stand. Ze doorstonden opstanden, burgeroorlogen en familieruzies… totdat Robert Baratheon de waanzinnige koning Aerys II van zijn troon stootte.

Dit is de geschiedenis van het grote Huis Targaryen, opgeschreven door aartsmaester Gyldayn, getranscribeerd door George R.R. Martin.

Dit boek is ondertussen te koop in elke (online) boekhandel en wordt uitgegeven door uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 11

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 4

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 3

Jeroen Dejaegere

1 bericht

muls mireille december 28, 2018 at 11:09 pm

nog geen boek van deze auteur gelezen, wel al veel goeds van gehoord

Reply

Plaats een bericht