Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 6

De Kerstvakantie is bijna halverwege en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer helpen verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans.

Vandaag willen jullie graag ons zesde pakket aanbieden, met dank aan uitgeverij De Ballon (Blloan Junior) die maar liefst drie bundels van Emilia Hoektand te grabbel gooit.

Emilia Hoektand en het Bibberbal

In het koninkrijk Nocturnië is het al duisternis wat de klok slaat. Iedereen is er bang voor glitter en vooral eenhoorns! In het kasteel van graaf Draak Hoektand en gravin Frivolien Hoektand woont Emilia, die het liefst van al met haar pompoenhuisdier Pulpje speelt en eropuit trekt met haar beste vrienden Floor, een grote yeti die alleen maar luid kan roepen in plaats van praten, en Heintje, die als de dood is voor eenhoorns en véle andere dingen. Het jaarlijkse Bibberbal komt er echter weer aan ten huize Hoektand, en dat ziet Emilia al heel wat minder zitten. Zeker wanneer prins Tangijn, de onhebbelijke zoon van de koning, de boel op stelten zet. En tot overmaat van ramp Pulpje mee naar huis neemt, tot ontzetting van Emilia. Samen met Floor en Heintje doet ze er alles aan om Pulpje terug te krijgen. Daarbij ontdekken ze dat Nocturnië grote geheimen herbergt…

Emilia Hoektand in het rijk van de eenhoorns

Emilia en haar vrienden moeten zich buiten Nocturnië wagen om koningin Felicia te redden uit het Koninkrijk van het Licht. Maar wie kunnen ze vertrouwen in een land waar engelkatjes, eenhoorns en andere gevaren zich verschuilen achter elke regenboog? En zullen ze de echte schurk ontmaskeren, die plannen smeedt om hun koninkrijk te veroveren?

Deze boeken zijn ondertussen in elke (online) boekhandel te koop en worden uitgebracht bij Uitgeverij de Ballon.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 5

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 2

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 4

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht