Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 7

De Kerstvakantie is bijna halverwege en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer helpen verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans.

Vandaag willen jullie graag ons zevende pakket aanbieden, met dank aan uitgeverij De Ballon (Blloan Junior) die maar liefst drie exemplaren van Rory De Raaf – Detective te grabbel gooit.

Rory De Raaf – Detective van Andrew Clover en Ralph Lazar

Hallo. Ik ben Rory De Raaf. En ik ben een échte detective. Mensen vragen me al eens: ‘Rory, hoe word je nu zo’n échte detective’? En dan antwoord ik altijd:‘Ah, je moet het écht wíllen.’ En waarom wou ik het zo echt? Omdat ik wil weten wat er met mijn vader gebeurd is…Het eerste deel van een spannende, hilarische en soms ontroerende reeks.

Dit boek zijn ondertussen in elke (online) boekhandel te koop en worden uitgebracht bij Uitgeverij de Ballon.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 10

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijden – De Winnaars

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 4

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht