Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 10

De Kerstvakantie is aan zijn laatste week bezig en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer blijven verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans.

Vandaag willen jullie graag ons tiende pakket aanbieden van drie spannende verhalen met dank aan uitgeverijen Ambo/Anthos en de Fontein.

Op het Spel van Karen Rose

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. “Op het spel’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert “special agent’ Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…

Mijn naam is Morgen van Damian Dibben

Mijn naam is Morgen van Damian Dibben is een onweerstaanbare historische roman over een hond op zoek naar zijn baas. Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Een weergaloos verhaal over de onverwoestbare band tussen mens en dier.

De oude hond Morgen is op zoek naar zijn verdwenen baas. Zijn avonturen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo. Een duizelingwekkende reis die je meeneemt door tijd en ruimte. Een must voor alle hondenliefhebbers!

Breng me terug van B.A. Paris

Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden.

Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? Breng me terug van B.A. Paris gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Op het Spel van Karen Rose wordt uitgebracht door uitgeverij de Fontein, Breng me Terug en Mijn naam is morgen worden uitgebracht bij uitgeverij Ambo/Anthos en zijn nu beschikbaar in elke (online) boekhandel.W

Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Kerstwedstrijd Dag 2

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 3

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 11

Jeroen Dejaegere

3 berichten

Elke Bollé januari 2, 2019 at 9:49 pm

Nieuw jaar, nieuwe kans om te winnen 😉

Reply
Charlotte 3 januari 3, 2019 at 10:15 am

Gaaf

Reply
muls mireille januari 3, 2019 at 3:06 pm

mooi boek, loot graag mee

Reply

Plaats een bericht