Lookie's Boekenhoek
Wedstrijden

Kerstwedstrijd Dag 12

De Kerstvakantie is bijna ten einde en natuurlijk willen wij samen met de vele schrijvers en uitgevers de feestelijke sfeer nog heel even blijven verspreiden. Daarom schenken we gedurende de ganse vakantieperiode elke dag een boekenpakket weg aan onze vele volgers en mede-boekenfans.

Vandaag mogen we met veel plezier ons twaalfde wedstrijdpakket aan u voorstellen, met dank aan uitgeverij Van Goor kunnen we opnieuw maar liefst drie boeken in een spannend leespakket aanbieden.

Boy 7 van Mirjam Mous

Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet.

Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet een ding zeker: dat is zijn eigen stem.

Met behulp van de spullen in zijn rugzak gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Zelfs Lara niet. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid.

Mortal Engines 1 van Philip Reeve

Duizenden jaren nadat de beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aangepast en is er een nieuwe manier van leven ontstaan. Steden zijn op rupsbanden gezet en deze zogenaamde tractiesteden zwerven nu over de aarde. De enige manier om aan brandstof te komen, is door andere steden aan te vallen en vervolgens te plunderen.

Tom, afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote tractiestad Londen, moet vechten voor zijn leven als hij de gevaarlijke voortvluchtige Hester Shaw tegenkomt. Twee tegenpolen, waarvan de paden nooit hadden mogen kruisen, smeden een onwaarschijnlijk bondgenootschap dat de koers van de toekomst moet veranderen.

Voor het laatst gezien van Caleb Roehrig

Sensationele thriller voor fans van 13 Reasons Why en Gone Girl

Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een geheim dat zo groot is dat hij de waarheid over hun laatste ontmoeting moet verdraaien.

Terwijl hij probeert te achterhalen wat er met January is gebeurd, zal hij de waarheid over zichzelf onder ogen moeten zien. Dan ontdekt hij dat ook zij geheimen had, met verstrekkende gevolgen.

Deze boeken zijn ondertussen te koop bij elke (online) boekenhandel en werden uitgebracht door uitgeverij van Goor.

Wil jij graag dit pakket in de wacht slepen, dan kan dat op volgende manieren :

  • Je verdient een kans door het onderstaande formulier in te vullen
  • Je verdient een extra kans door onze post op facebook te liken
  • Je verdient nog een extra kans als je onze post op facebook ook gaat delen
  • En je kan nog een vierde kans verdienen als je onze pagina leuk vindt (wie al fan is, krijgt automatisch een extra lotje in de loterij)

Wel even opletten :

  • Elk uniek emailadres kan maar één keer deelnemen, dubbele deelnames worden verwijderd.
  • Indien u hebt gewonnen, wordt de prijs per pakketpost naar een postpunt in uw buurt verzonden
  • Deelnemen alleen maar op 04 januari 2019 voor elke inwoner van België en Nederland.
  • De winnaar zal op Lookie Blog en de facebookpagina bekend gemaakt worden na afloop van de wedstrijd

Veel succes

Related posts

Kerstwedstrijd Laatste Dag

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 4

Jeroen Dejaegere

Kerstwedstrijd Dag 7

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht