Lookie's Boekenhoek
Recensies Young Adult

Midland – Marguerita Le Roy

Als de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen, waar vertrouw je dan op? 

Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt. Naarmate de ernst van de verwondingen toeneemt, rest haar echter geen andere keuze dan deze serieus te nemen. 

Samen met haar beste vriend Matt probeert ze te achterhalen wat haar dromen betekenen. Hun zoektocht leidt hen naar Daron, iemand die haar zowel in haar slaap als in het dagelijks leven de stuipen op het lijf jaagt, en die beweert hetzelfde door te maken als zij. Hoewel Sammy liever uit zijn buurt blijft, ziet ze zich gedwongen zijn hulp te aanvaarden. 

In het gezelschap van een man die ze niet vertrouwt, betreedt ze een wereld die eeuwenlang voor de mensheid wordt verborgen. Een wereld waar zelfs de doden onwelkom zijn. 

Midland – De terugkeer is een verhaal over vriendschap, verlies en verraad.

Related posts

Cards of Death 1 / The First Demon – Tamara Geraeds

Jeroen Dejaegere

Emilia Hoektand en de Geheugendief van Laura Ellen Anderson

Jeroen Dejaegere

Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht