Lookie's Boekenhoek
Jeugd Recensies

De Eindeling / Opgejaagd van Katherine Applegate

Nadat Byx roedel is vermoord, is zij bang dat ze de enige overgebleven Dariene is. Samen met Khara en Tobbel de wobbyk besluit zij op zoek te gaan naar misschien wel de enige overgebleven roedel.

Welkom in het koninkrijk Nedarra.
Byx is een Dariene, een hondachtig wezen, en de jongste van haar roedel. Vanwege de magische krachten die worden toegekend aan Darienes wordt haar soort opgejaagd in het door oorlog verscheurde koninkrijk van Nedarra.

Wanneer Byx op onderzoek uit is, wordt haar roedel vermoord en vreest ze dat ze de laatste van haar soort is, de eindeling. Zoekend naar een veilig thuis, stuit ze op legendes van andere verborgen Darienes. Onderweg ontmoet ze nieuwe bondgenoten – zowel dieren als mensen – en samen ontdekken ze een geheim dat elk schepsel in hun wereld zou kunnen bedreigen…

Related posts

Prulletje vindt een zijden ei – Thea Dubelaar

Jeroen Dejaegere

Fataal Spel van Chinouk Thijssen

Jeroen Dejaegere

Krokodil op weg naar beter van Yoeri Slegers

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht