Lookie's Boekenhoek
Kind Recensies

Emilia Hoektand en de Geheugendief van Laura Ellen Anderson

Welkom terug in Nocturnië, waar Emilia en haar gekke vriendenbende – en natuurlijk haar schattige pompoenhuisdiertje Pulpje – klaar zijn voor een nieuw avontuur. Emilia en haar vrienden nemen delen aan een wedstrijd om naar het Pompoenparadijs Pretpark te kunnen gaan. Al wat ze moeten doen is zoveel mogelijk koekjes verkopen. Maar de inwoners van Nocturnië doen plots allemaal heel vreemd…. Niemand lijkt zich iets te kunnen herinneren, zelfs hun eigen naam niet, laat staan Emilia’s laatste verjaarnachtsfeestje. Waar is het geheugen van iedereen naartoe? Emilia gaat op onderzoek uit…

Related posts

Cards of Death 1 / The First Demon – Tamara Geraeds

Jeroen Dejaegere

Hashtag Hiernamaals van Vanessa Gerrits

Jeroen Dejaegere

Jacht op het antiserum van Christine Charliers

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht