Lookie's Boekenhoek
Kind Recensies

Emilia Hoektand en de Geheugendief van Laura Ellen Anderson

Welkom terug in Nocturnië, waar Emilia en haar gekke vriendenbende – en natuurlijk haar schattige pompoenhuisdiertje Pulpje – klaar zijn voor een nieuw avontuur. Emilia en haar vrienden nemen delen aan een wedstrijd om naar het Pompoenparadijs Pretpark te kunnen gaan. Al wat ze moeten doen is zoveel mogelijk koekjes verkopen. Maar de inwoners van Nocturnië doen plots allemaal heel vreemd…. Niemand lijkt zich iets te kunnen herinneren, zelfs hun eigen naam niet, laat staan Emilia’s laatste verjaarnachtsfeestje. Waar is het geheugen van iedereen naartoe? Emilia gaat op onderzoek uit…

Related posts

Hotel de Laatste Kans van Nicki Thornton

Jeroen Dejaegere

Een Rimpel in de Tijd van Madeleine L’Engle

Jeroen Dejaegere

Midland – Marguerita Le Roy

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht