Lookie's Boekenhoek
Kind Recensies

De Wolf komt echt niet van Myriam Ouyessad

De wolf komt echt niet! is een ingenieus prentenboek waarbij de illustraties een ander verhaal vertellen dan de tekst.

Op de linkerpagina’s van De wolf komt echt niet! geeft moeder-konijn allerlei redenen waarom de wolf echt niet zal komen. De jagers hebben alle wolven gevangen, de mensen zullen alarm slaan als een wolf over straat loopt… Toch weigert het kleine konijntje te gaan slapen. Op de rechterpagina’s valt te zien hoe een wolf alle verklaringen aan zijn laars lapt. Hij ontsnapt aan jagers en verstopt zich voor de mensen… Als het kleine konijntje uiteindelijk toch gaat slapen, wordt er op de deur geklopt.

Related posts

De Duistere School van Sandra J. Paul

Jeroen Dejaegere

Het Patroon 3 / Eyvére van Dianne Arentsen

Jeroen Dejaegere

Fataal Spel van Chinouk Thijssen

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht