Lookie's Boekenhoek
Recensies Young Adult

Heksenzielen Boek 1 / Krachtig Ontwaken van Maja Vermeulen

Op de dag van haar zeventiende verjaardag worden Olivia’s magische krachten gewekt. Ze komt hierdoor flink in de problemen. Samen met haar beste vriend Nerd (Leonard) slaat ze op de vlucht. Ze vluchten niet naar een andere plaats maar naar een andere tijd… Daar ontmoeten ze nieuwe mensen, waaronder een verweesde zwaardvechtster met rood haar, een goed getrainde heks vol vlammende wraakgevoelens en een tirannieke tovenaar.

Wie kan haar iets bijleren over magie? Wie weet iets over haar verdwenen moeder?

Maja Vermeulen (1984) is een creatieve lerares lager onderwijs en zij en haar man zijn de ouders van twee actieve jongens. Films of series over elfen en draken kunnen haar zeker bekoren, maar niets kan tippen aan de magische werelden die worden gecreëerd in fantasieboeken. Feeërieke dagdromen hebben er dan ook toe geleid om het eerste boek “Krachtig ontwaken’ uit de Heksenzielentrilogie te schrijven.

Related posts

Goedzo en de Zoeker van Gerd Goris

Jeroen Dejaegere

Midland – Marguerita Le Roy

Jeroen Dejaegere

Wolfje wil naar Huis van Rachel Bright

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht