Lookie's Boekenhoek
Recensies Young Adult

De Groepering van Astrid Witte

Een young adult die je aan het denken zet. Over ergens bij willen horen, over protest, en over de liefde.

In een toekomst waar onsterfelijkheid is bereikt, pleiten sommigen juist voor een terugkeer van de dood. lald (Live And Let Die) noemt de groepering zichzelf, strevend naar een natuurlijke manier van leven, inclusief een natuurlijke manier van sterven. Deyno raakt overtuigd van het gedachtegoed van LALD, zeker als hij ook nog verliefd wordt op medelid Amber. Maar hoe meer hij betrokken raakt bij de groepering, hoe meer hij ontdekt dat niet alles is wat het lijkt.

Related posts

Voorlopers van Mirjam Hildebrand

Jeroen Dejaegere

Adem/Tsunami Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Nodig van Joelle Charbonneau

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht