Lookie's Boekenhoek
Jeugd Recensies

Nevermoor 2 – Wondersmid / De Roeping van Morrigan Crow van Jessica Townsend

Na Nevermoor 1 – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow.

Morrigan Crow is ontsnapt aan haar dodelijke vloek en is inmiddels toegelaten tot het Wondergenootschap. Eindelijk hoort ze ergens bij! Het Wondergenootschap belooft haar veiligheid en vriendschap voor het leven. Maar Morrigan krijgt niet waar ze al jaren van gedroomd heeft…

Morrigan is Wondersmid. En omdat Wondersmeden een slechte naam hebben, is iedereen bang voor haar. Bijna al haar nieuwe vrienden keren zich tegen haar. Tot overmaat van ramp wordt de magische stad Nevermoor opgeschrikt door een reeks mysterieuze verdwijningen. Dan doet Ezra Windbuil, de enige Wondersmid die Morrigan kent en de boosaardigste man die ooit geleefd heeft, haar een aanbod dat ze bijna niet kan weigeren… Is haar hoop op een nieuw leven al vervlogen voordat het zelfs maar begonnen is?

Related posts

De Knerpers van Tom Fletcher

Jeroen Dejaegere

Adem/Tsunami Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Arlo Finch 1 / De Vuurvallei van John August

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht