Lookie's Boekenhoek
Jeugd Kind Recensies

Ninja Kid 2 / De Vliegende Ninja – Anh Do

Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol geslagen, vallen mensen aan en hebben zelfs de dieren losgelaten. Met behulp van een jetpack en zijn ­fantastische ninjaskills zal Nelson opnieuw de inwoners van ­Putdam moeten beschermen. Maar daarvoor moet hij wel eerst zijn hoogtevrees overwinnen…

De vliegende ninja is het hilarische vervolg op Van nerd naar ninja! van de Australische kinderboekenschrijver en komiek Anh Do.

Related posts

Emilia Hoektand in het Rijk van de eenhoorns – Laura Ellen Anderson

Jeroen Dejaegere

Goedzo en de Zoeker van Gerd Goris

Jeroen Dejaegere

Sam en de Schaduwridders van Lincoln Peirce

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht