Lookie's Boekenhoek
Jeugd Kind Recensies

Ninja Kid 2 / De Vliegende Ninja – Anh Do

Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol geslagen, vallen mensen aan en hebben zelfs de dieren losgelaten. Met behulp van een jetpack en zijn ­fantastische ninjaskills zal Nelson opnieuw de inwoners van ­Putdam moeten beschermen. Maar daarvoor moet hij wel eerst zijn hoogtevrees overwinnen…

De vliegende ninja is het hilarische vervolg op Van nerd naar ninja! van de Australische kinderboekenschrijver en komiek Anh Do.

Related posts

De Wolf komt echt niet van Myriam Ouyessad

Jeroen Dejaegere

De Wonderlijke Werkplaats van Oom Tobi van Lissa Evans

Jeroen Dejaegere

De Zilvervos van Joke De Meyer

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht