Lookie's Boekenhoek
Recensies Young Adult

Adem 3 / Vuurstorm van Nico De Braeckeleer

Skye, besmet door een dodelijk virus, trekt er alleen op uit om de jongeren van Noord-Brussel te bevrijden uit het kamp van de Vultures.

Vastbesloten om haar tegen te houden, staken Colin, Jazz en River hun tocht naar Civitas, een plek in Afrika waar je nog kan leven zoals voor de klimaatverandering. Maar de Vultures geven zich niet zo gemakkelijk gewonnen.

Bovendien zorgt de klimaatverandering voor verraderlijke obstakels: gemuteerde diersoorten, waterhozen op zee en een verwoestende vuurstorm. En onderweg ligt er ook nog een onverwacht gevaar op de loer!

Related posts

Jinxed van Amy McCulloch

Jeroen Dejaegere

Adem/Tsunami Nico De Braeckeleer

Jeroen Dejaegere

Een Rimpel in de Tijd van Madeleine L’Engle

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht