Lookie's Boekenhoek
Jeugd Recensies

Flip Fiasco 3 / Nog een keer van Stephan Pastis

Het derde graphicnovelavontuur van Flip Fiasco in Flip Fiasco – Nog een keer, geschreven door Flip Fiasco zelf, met hulp van Stephen Pastis.

Ben jij een van de drie mensen ter wereld die mijn vorige boeken nog niet hebben gelezen? Dan vat ik ze even voor je samen: ik ben Flip Fiasco en mijn detectivebureau gaat internationaal doorbreken. Samen met mijn assistent-ijsbeer Fiks omzeil ik listige hindernissen en overwin ik elke tegenslag.

Flip moet op honkbal van zijn moeder. Terwijl hij daar helemaal geen tijd voor heeft, want er is een zaak die zijn aandacht vraagt. De zaak van het verdwenen Mirakel-rapport. En dan moet hij ook nog samenwerken met aartsvijand nummer 1: Fiona Fiona. Zal Flip weer triomferen?

Related posts

Just don’t mention it van Estelle Maskame

Jeroen Dejaegere

Sam en de Schaduwridders van Lincoln Peirce

Jeroen Dejaegere

Hotel de Laatste Kans van Nicki Thornton

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht