Lookie's Boekenhoek
Boekentips

Boekentip : Kasper wordt een T-Rex

Voor onze kinderboekentip van deze week, is ons oog gevallen op het tweede deel in een zalige kinderboekenreeks over Kasper die kan veranderen in allerlei dieren. Het eerste deel in deze reeks kreeg van onze redactie alvast 5 sterren!

Kasper wordt een T. rex is het tweede deel in de hilarische serie voor jongens én meisjes.

Piekeraar Kasper is de favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit.

Net nu Kasper zijn bijzondere krachten onder controle lijkt te hebben, gaat er van alles mis. Als hij en zijn familie misschien moeten verhuizen, bedenken Kasper en zijn vrienden een plan. Maar voor dat plan moet Kasper wel leren om zijn bijzondere krachten onder controle te krijgen. Maar hoe beter hij zijn best doet, hoe meer moeite het hem kost om niet in een dier te veranderen…

Kasper wordt een T. rex is het tweede deel in de supergrappige driedelige serie voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. De serie is geschreven door literair agent Sam Copeland, en komisch geïllustreerd door Sarah Horne. Het debuut is in 19 landen vertaald en ook de filmrechten zijn al verkocht.

Boekgegevens :

  • Uitgeverij : Gottmer
  • Aantal pagina’s : 304
  • ISBN : 9789025770686
  • Nu te koop in elke boekhandel

Related posts

Boekentip : Pans Labyrint

Jeroen Dejaegere

Boekentip : Het Meisje dat nooit Fouten maakte

Jeroen Dejaegere

Boekentip : Het geheim van de zwarte rots

Jeroen Dejaegere

Plaats een bericht