De meest besproken film van 2020 binnenkort beschikbaar

door Jeroen Dejaegere

TENET is ontegenzeggelijk dé film van 2020. Het intrigerende verhaal in combinatie met de regie van één van ‘s werelds meest geprezen regisseurs Christopher Nolan (“Dunkirk”, “Inception”) en het briljante acteerwerk van revelatie John David Washington (“BlacKKKlansman”), Robbert Pattinson (“The Lighthouse”), Elizabeth Debicki (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”) en Kenneth Branagh (“Murder on the Orient Express”) leveren een cinematografisch meesterwerk op. Bereid je voor op een visueel baanbrekende reis doorheen tijd en ruimte, samen met de Protagonist!

TENET – een must-have in de collectie van iedere filmliefhebber – is vanaf 21 december beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™, DVD en Video on Demand en vanaf 15 december via EST bij oa. iTunes, Proximus, Telenet, bol.com, Mediamarkt en FNAC. Pre-order kan vanaf vandaag! Precies op tijd om in jouw kerstsok te belanden!

Filmgegevens :

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Sciencefiction / Actie
150 minuten

geregisseerd door Christopher Nolan
met John David Washington, Robert Pattinson en Elizabeth Debicki

Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Op een missie buiten de bestaande tijd en met één mysterieus sleutelwoord “Tenet”.

Bekijk ook deze artikels

Laat een Opmerking na