Home NieuwsBoekreleases Een verhaal van een koningin als geen ander

Een verhaal van een koningin als geen ander

by Jeroen Dejaegere

Iedereen verwachtte dat de dochter van de koning troonopvolgster zou zijn. Niemand had gedacht dat ík het werd.

Op zich ook wel logisch, want wie ben ik nou helemaal? Een Naamloze, iemand die hoort bij de laagste kaste in de maatschappij. Iemand die niet eens gemist zou worden als ze verdwijnt – zoals zo velen van ons de laatste tijd doen.

De kroontatoeage op mijn arm is echter onmiskenbaar. En die betekent dat ik de nieuwe koningin zal zijn. Ik zal moeten regeren in een paleis waarin de gangen gevaarlijker zijn dan de straat. Omringd door mensen die me liever dood zien, die me dwingen de troon af te staan, of anders… Maar wat gebeurt er met alle andere Naamlozen als ik hen hun zin geef?

Een royal fantasy met een dystopisch tintje, een wereld waarin zelfs je beste vrienden je verraden voor de juiste prijs.

Boekgegevens :

  • Titel : De Naamloze Koningin
  • Auteur : Rebecca McLaughlin
  • Aantal pagina’s : 352
  • Uitgeverij : Volt
  • ISBN : 9789021404233

Related Articles

Leave a Comment