Eindelijk een datum voor Wandavision

door Jeroen Dejaegere

Het heeft een hele tijd geduurd, terwijl de marketingmachine reeds op volle toeren ging draaien, maar ondertussen is eindelijk bekend wanneer we WandaVision op het kleine scherm mogen verwachten. Via een extra teasertrailer en een twitterbericht, werd aangekondigd dat de reeks exclusief zal te zien zijn op Disney+ vanaf 15 januari. Normaal zou deze serie nog voor het einde van dit jaar verschijnen, maar het coronavirus gooide zoals wel vaker voor roet in het eten.

De serie draait rond de Marvel-helden Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). Twee personages die regelmatig te zien waren in de X-Men en Avenger-films, maar op de achtergrond bleven ten opzichte van de populairdere personages zoals Captain America, Iron Man, The Hulk en Wolverine. Met WandaVision krijgt dit tweetal nu ook een prominentere rol.

Als fan van Marvel kan je al geruime tijd niet meer om Disney+ heen. De streamingdienst heeft alle rechten op het Marvel Universe en maakte al grootse plannen met deze superhelden bekend. WandaVision mag dan de eerste spin-off zijn van de Marvel-films, het zal niet de enige zijn. Disney liet al eerder verstaan dat ze ook plannen hebben met Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel en nog een resem andere.

Ben je benieuwd naar deze reeks, dan kan je hieronder alvast de trailer bekijken.

Bekijk ook deze artikels

Laat een Opmerking na