Home Nieuws Gratis Fantasy van Tamara Geraeds

Gratis Fantasy van Tamara Geraeds

by Jeroen Dejaegere

Aan de meeste onder jullie hoef ik auteur Tamara Geraeds niet meer voor te stellen. Met haar eigen boeken en de vele schrijfsels die onder haar supervisie het levenslicht zagen, heeft ze al naam en faam gemaakt in de boekenwereld. En dit zowel voor volwassenen als voor jeugdige en Young Adult lezers.

Misschien is het in ons taalgebied wat minder bekend dat Tamara ook vlot Engelstalig is en dat ze ondertussen al een handjevol engelstalige boeken op haar naam heeft staan onder de noemer Cards of Death. Ik kan uit persoonlijke ervaring getuigen dat ze ongelooflijk sterk zijn en een must-read voor elke fantasy-liefhebber.

Een tijdje terug is Tamara opnieuw in haar pen gekropen voor een gloedjenagelnieuwe fantasyreeks in het Engels. En iedereen krijgt zomaar de kans om een paar van die verhalen helemaal gratis op de kop te tikken.

Tamara Geraeds schenkt aan jullie de kans om als allereerste haar verhaal Force of The Kraken te lezen. Het enige wat ze daarvoor in ruil vraagt, is een eerlijke recensie op Amazon (waar haar boeken ook te koop worden aangeboden) en Goodreads.

Wil je graag zo’n exemplaar uit haar Soul Jumper-reeks? Stuur dan snel een mailtje naar info@tamarageraeds.com om je ebook toegestuurd te krijgen op 6 juni, nog voor die met het grote publiek wordt gedeeld.

En natuurlijk is dat niet alles! Word je abonnee van haar nieuwsbrief, dan krijg je nog een extra verhaal uit het Soul Jumper-universum cadeau. (nee hoor, deze hoef je niet te recenseren). En als je iemand uitnodigt om subscriber te worden op haar nieuwsbrief, en die schrijft zich in, dan krijg je ook het tweede verhaal helemaal gratis (in ruil voor een recensie). (Stuur de naam van je vriend of vriendin per email naar dit emailadres)

Ben je een fan van fantasy en ben je niet vies van een woordje Engels, dan is deze Young Adult-reeks een aanrader!

Related Articles

Leave a Comment