Nieuwe Trailer No Time to Die

door Jeroen Dejaegere

Zoals zoveel grote filmprojecten, is ook de nieuwste James Bond flick ten prooi gevallen aan de klauwen van het Coronavirus. Maar er is goed nieuws! Er is zonet een compleet nieuwe trailer verschenen van de No Time To Die, en we kunnen alvast stellen dat die de franchise alle eer aan doet.

Daniel Craig mag nog maar eens optreden als James Bond in No Time to Die. Hij zal hierbij voor de allerlaatste keer in de huid van 007 kruipen. Naast hem staat een heuse sterrencast, inclusief Rami Malek (die naam en faam verwierf met zijn prachtrol in de serie Mr. Robot en die ook Freddy Mercury mocht belichamen in Bohemian Rhapsody), Lea Seydoux (die ook al in Spectre mocht aantreden), Ralph Fiennes (need I say more?) en Christoph Waltz (met typische slechterik-karakterkop).

Eerder werd een eerste trailer op de wereld losgelaten, maar nu komen we wat meer te weten over de ziekelijke schurk Safin, die alleen in de trailer al briljant wordt gespeeld door Rami Malek. Je ziet ook meer van de kersverse Bondgirl Ana de Armas en de eerste vrouwelijke 007 Lashana Lynch. Daniel Craig is cooler dan ooit. Met spijt in ons hart, nemen we met deze prent afscheid van hem.

Bekijk hier de trailer

Bekijk ook deze artikels

Laat een Opmerking na